Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

BMW Motorrad Navigator Adventure

BMW Motorrad, 9.5.2013

Kromě stávající GPS navigace BMW Navigator IV nyní nabízí německá značka také nový typ BMW Motorrad Navigator Adventure. Díky univerzálnímu softwaru a prodloužené výdrži baterie je k dispozici navigační systém, který se dá použít pro různé outdoorové aktivity - jízdu na kole, turistiku, plavbu na lodi, a samozřejmě především pro cestování na motorce. Za příplatek je na prodej rovněž držák do auta. Předinstalována je automapa Evropy (CityNavigator Europe NT), další mapy je možno využít v zařízení díky MicroSD kartě.

Navigace je vybavena čtyřpalcovým dotykovým displejem a citlivým přijímačem. Napájení je zajištěno duálním systémem - nabíjecím li-ion akumulátorem s výdrží až 16 hodin, a pokud by to nestačilo, ještě konvenčními AA bateriemi, které prodlužují výdrž na 22 hodin.

Uživatelsky přívětivé menu se dá přizpůsobit a má nastavitelné profily, včetně defaultního profilu pro motorku. Zařízení má zabudovaný i tříosý kompas a barometrický výškoměr. Balení obsahuje univerzální motodržák, další držáky pro specifické typy uchycení se dají dokoupit. 

Tato GPS navigace se dá použít jako alternativa k typu Navigator IV na všech motocyklech BMW, kromě nového R 1200 GS, K 1600 GT a K 1600 GTL.