Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Motosalon 2016 se blíží

Redakce MotoRoute, 19.2.2016

Výstava MOTOSALON proběhne 3. až 6. 3. 2016 na výstavišti v Brně. Co si pro vás připravili vystavovatelé?

Honda představí téměř padesát motocyklů
Největším trhákem této společnosti bude v letošním roce bezesporu Honda CRF1000L Africa Twin, která vzbudila obrovský ohlas. Kromě standardního modelu jsou v nabídce dvě další verze: první s vypínatelným systémem ABS pro zadní kolo a se systémem nastavitelné kontroly trakce Honda (HSTC) s více režimy, druhý vybavený unikátní dvouspojkovou převodovkou Honda DCT (nově nabízející režim pro jízdu v terénu, vypínatelným ABS pro zadní kolo a HSTC). Na Motosalonu ji uvidíte ve všech barevných variantách, včetně příslušenství a doplňků.

BMW připravuje novou maloobjemovou řadu
BMW Motorrad v letošním roce vstupuje do segmentu maloobjemových motocyklů, a to s modelem G310R. Jedná se o lehký roadster vhodný nejen do města, ale samozřejmě i pro začínající bikery. Tato maloobjemová řada se bude v následujících letech rozrůstat o další modely. V průběhu roku bude uveden na trh ještě model R nineT Scrambler.

Novinky Piaggio v kategorii skútrů
Těšit se mohou i příznivci skútrů. Společnost A Spirit a.s. představí na svém stánku nové skútry Piaggio Liberty 125 ABS a Medley 125 ABS. A Spirit a.s. uvede také nové modely Moto Guzzi V9, Bobber a Roamer.

Nové modely Kentoya
Letošní rok Kentoya uvede hned několik novinek. V současnosti bude představen např. model Hamster 125 4T, který vychází z modelu Hammer II, ale má jinak upravenou přední část. Vidět ho budete moci poprvé právě na veletrhu Motosalon.

Je libo více kol? Čtyřkolky Can-Am a Outlander jsou připraveny!
Na veletrhu nebudou chybět ani nové tříkolky a čtyřkolky. Pokud upřednostňujete jízdu na více kolech, tak se určitě zastavte na stánek společnosti BCE s.r.o., která zde představí tříkolku Can-Am Spyder F3 T a také čtyřkolku Outlander L 570 DPS Pro.

Nová řada motocyklů na stánku Triumph
Společnost Triumph představí v kategorii nad 800 ccm kompletní novou řadu motocyklů Bonneville, která má hned osm modelů. Jsou to Street Twin, Bonneville T120 , Bonneville T120 Black, Thruxton 1200, Thruxton 1200 R, Bonneville Street Cup a další dva motocykly, které budou uveřejněny v druhé polovině roku.
Kromě řady motocyklů Bonneville je letos připraven nový Adventure Triumph Explorer 1200 v šesti variantách výbavy – tři varianty na litých kolech a tři na drátěných. Další novinkou je předělaný Triumph Speed Triple a Tiger Sport.

Účastník celoevropské soutěže na stánku Harley-Davidson!
Jako každým rokem se návštěvníci Motosalonu budou moci seznámit se širokou škálou zástupců každé z modelových řad. Harley-Davidson také plánuje představit dvě žhavé novinky, které byly celosvětově uvedeny na trh poslední týden v lednu.
Zásadním prvkem expozice budou unikátní přestavby modelu Sportster 883N Iron, s nímž se dealeři z České republiky účastní celoevropské soutěže pod názvem Battle of the Kings o titul nejlepšího dealerského stavitele Harley-Davidson.

Vystavovat bude i Ducati
Posaďte se na jeden s vystavených motocyklů a zjistěte, který z nich vám opravdu sedí... Ducati XDiavel - nový stroj od Ducati, na kterém hned neodhalíš svou duši. Brutální výkon propletený pekelným designem. Ducati Multistrada S – čtyři motorky v jedné. Multistrada je tak dokonalá a zábavná na všech možných cestách, že se dá na ní jet i závod a vyrazit rovnou z domu. Díky ní můžeš. Ducati 959 Panigale – okruhovýá ďábel. Rád točíš plnej plyn a kolenem brousíš asfalt? Pořiď si Panigale a budeš ho brousit o dost svižněji. Ducati Monster 821 – s touhle ikonou od Ducati sbalíš každou holku, nebo spíš ona tebe… Scrambler Full Throttle – splněný sen o svobodě a sebevyjádření. Vystup z řady!

 

 

MotoRoute a cestovatelské motorky
Na stánku našeho magazínu (č. 078 v pavilonu P) vás rádi uvítáme. Můžete si u nás zaplatit předplatné, koupit nějaké mapy, knihy (budeme mít určitě Offroad-Guide: Alpské šotoliny, Motorkářův průvodce lehkovážným cestováním Evropou, Hory a zatáčky, Jawa kolem světa a další) či jiné zboží z našeho eshopu.
Dále zde bude již tradiční výstavka převážně cestovních motocyklů, například BMW Igora Brezovara, několik dalších cestovatelských strojů, ale také raritní KTM 450 Ivo Kaštana, s níž před lety závodil na Dakaru (ze 3 vyrobených kusů se dodneška dochovaly jen 2!). Svůj závodní stroj u našeho stánku předvede i Zdeněk Gottvald.

Přijďte první březnový týden na Motosalon do Brna!


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor