Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW 2010

Olympia Brno, 13.9.2010

do i have a uti or am i pregnant quiz

am i pregnant quiz for teens strugglecontinues.org

Tradiční zpestření závěru závodní motoristické sezóny, OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW 2010, se uskuteční v sobotu 2. října na severním parkovišti za parkovacím domem u nákupního a zábavního centra Olympia Brno.
Pozvání přijala řada našich a zahraničních supermoto jezdců i závodníků z jiných motoristických disciplín, připraven je mimořádně atraktivní program, takže příznivci motorismu všech generací se mohou těšit na velkou adrenalinovou podívanou.
Letos poprvé budou souboje jezdců dynamické disciplíny supermoto k vidění ve dvou samostatných rovnocenných závodech - odpolední začne ve 13 hodin a večerní v 18 hodin. Opět se pojede systémem rozjížděk, do kterých je rozděleno čtyřicet kvalifikovaných jezdců a po opravné jízdě startuje dvacet nejlepších v závěrečném vyřazovacím superfinále. Premiérově je připravena také další exkluzivní záležitost – závody sportovních skútrů za účasti jezdců české a slovenské špičky.
Doprovodný program se soutěžemi a ukázkami zajímavých sportovních aktivit bude gradovat Freestyle Motocros Show známého týmu MotoXzone Petra Kuchaře. Freestylisté, kaskadéři na motokrosových strojích, u Olympie předvedou neuvěřitelné kousky.
Pátý ročník OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW 2010 zakončí velkolepý ohňostroj (přibližně ve 21.15 hod.).
Přijďte první říjnovou sobotu prožít ve vzrušující atmosféře vrcholné události motoristického sportu, kdy naplno vynikne jezdecké umění, špičková technika, bojovnost a odvaha závodníků.