Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Letní novinky 2024 od Nevima Group

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 20.8.2024

Na letošní výstavě bylo možné vidět spousty motorek, některé jako prototypy, některé s okamžitou dostupností. Jeden rádoby nedostupný kousek byl vystaven u stánku Nevima Group tak, aby si ho určitě všichni všimli. V té době s krycím názvem značky MBP :-)

Teď je však novinka oficiálně potvrzená a společnost Nevima Group oznamuje, že se stala výhradním oficiálním zástupcem ikonické italské značky Morbidelli pro Českou republiku a Slovensko. Morbidelli je jméno, které ve světě silničních závodů rezonuje s historií a úspěchy. Tato značka se může pyšnit tituly mistrů světa a byla spojena s legendárními jmény, jako je Graziano Rossi, otec slavného Valentina Rossiho.

Morbidelli se aktuálně vrací na trh pod mateřskou ochranou Keeway Group, což je přední světový výrobce a distributor skútrů a motocyklů. Do této skupiny patří i značky Benelli, Keeway a EZI.

 

Nabídka bude velmi rozmanitá, přičemž pokryje všechny třídy motocyklů od 125 ccm až po 1000 ccm. Aktuální portfolio zahrnuje naked bike Morbidelli M502N a power cruiser Morbidelli C1002V.

Zároveň už víme, že se spustila výroba velkého cestovního endura Morbidelli T1002VX (bylo na výstavě v Brně), které bude k dispozici od října tohoto roku.

Pro sezónu 2025 se plánuje uvedení silničního modelu se silničními 17“ koly.  

 

Průběžně budou v nabídce přibývat skútry 125 ccm a 300 ccm,  od příštího roku se představí další modely motocyklů a skútrů o objemu 125 ccm, 300 ccm a 500 ccm.

Více informací o značce Morbidelli a aktuální nabídku naleznete na webových stránkách www.morbidelli-motor.cz.

Aktuální modely si bude možné prohlédnout také na sraze NEVIMACAMP HORKA NAD MORAVOU 2024, což je motosraz všech příznivců jedné stopy a registrovaných majitelů strojů značek Benelli, Keeway, MBP (Morbidelli) , SYM, SWM, BRIXTON a Malaguti.

www.nevimagroup.cz/nevima-camp-hora-nad-moravou-2024.

Dvě novinky budou k vidění od značky SWM, moc hezký STORMBREAKER V1200 a dobrodružný SIDECAR “URBAN 525”. První informace najdete na stránce www.swm-motor.cz.