Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kymco Grand Dink 300i nyní v prodeji

Kymco, 14.8.2012

 

Nový maxiskútr Kymco Grand Dink 300i nabízí především více místa i komfortu a v neposlední řadě také více síly pro každý den.

Během letních prázdin obohatil rozsáhlou flotilu vozidel značky KYMCO nový skútr Grand Dink 300i, jež je nástupcem velmi úspěšného modelu Grand Dink S. Nový Grand Dink 300i doplňuje pozitivní vlastnosti svého předchůdce a nabízí kompletně volný prostup pro nohy, pohodlné a prostorné sezení pro řidiče i spolujezdce a výkonnou pohonnou jednotku s elektronickým vstřikováním paliva. K tomu všemu přidává ještě velmi atraktivní prodejní cenu, čímž se nový Grand Dink 300i stává víc než plnohodnotným nástupcem legendárního modelu Grand Dink S, který v minulosti patřil k nejprodávanějším skútrům značky Kymco.

U této novinky zaujme především velmi elegantní design, který spojuje moderní pojetí s klasickou linií Kymca. I přes impozantní velikost jsou tyto modely velmi obratné a lehce ovladatelné. Náročné řidiče potěší luxusní výbava vozidla, do které patří přehledná analogově-digitální přístrojová deska s otáčkoměrem, halogenový světlomet, silné kotoučové brzdy, uzamykatelná nádrž, výklopné stupačky pro spolujezdce a v neposlední řadě i velké úložné prostory. Kdo si potrpí na delší výlety, může se těšit na dostatek místa pro řidiče i spolujezdce, bohatě polstrované, pohodlné sedlo s opěrkou pro spolujezdce, objemnou palivovou nádrž na 9,5 litru paliva, bezestupňový variátor, elektrický strartér či komfortní odpružení zadního kola se dvěma hydr. tlumenými tlumiči s nastavitelným předpětím a s osvědčenou teleskopickou vidlicí vpředu.

Třešničkou na dortu je nová pohonná jednotka modelu 300i. Silný čtyřdobý motor s elektronickým vstřikováním dodává vozidlu ještě více temperamentu, neboť se nyní nová třístovka může pochlubit výrazným výkonem 23 koní, jehož dosahuje při 7500 1/min. Motor se vyznačuje klidným chodem a nízkou spotřebou, což obzvášť oceníte při každodenní jízdě za prací či zábavou. Bezestupňový variátor efektivně využívá křivku točivého momentu a dodává stroji plynulý a čistý jízdní projev. Třináctipalcové přední kolo, jež je o palec větší než zadní, zajišťuje ideální vedení, přímou linii a velmi obratnou manévrovatelnost nového modelu Grand Dink 300i ve městě i ve spletitém terénu zamotaných serpentin.

Aktuální novinka Grand Dink 300i je nyní k dostání u všech autorizovaných prodejců za cenu 89 990,- Kč včetně DPH v čedičově šedé anebo černé metalíze. Nový model Grand Dinku je od začátku letošní sezony nabízen také v objemové kubatuře 125 ccm.

Doplňující informace obdržíte na www.kymco.cz.

Grand Dink 300i- technická data

 
Grand Dink 300i
Délka / šířka / výška /výška sedadla
2110 / 765 / 1270 / 740 mm
Hmotnost (pohotovostní / celková)
173 kg / 336 kg
Objem nádrže
9,5 l
Motor
kapalinou chlazený čtyřdobý jednoválec s elektronickým vstřikováním paliva
Zdvihový objem
270,6 ccm
Výkon
16 kW (23 k) při 7500 1/min
Startér
elektrický
Spojka
odstředivá
Převodovka
bezestupňový variátor
Přední odpružení
hydr. teleskopická vidlice
Zadní odpružení
jednostranná kyvná vidlice, hydr. tlumená, 2 tlumiče se seřiditelným předpětím
Brzdy vpředu
1 kotouč (240 mm)
Brzdy vzadu
1 kotouč (200 mm)
Pneu vpředu a vzadu
120/70-13 a 140/70-12
 

 


Přední světlo
Přední světlo
Přední úložný prostor
Přední úložný prostor
Přístrojová deska
Přístrojová deska