Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Komfortní Revit výbava pro náročné

REV'IT! , 24.2.2018

Komfortní Revit výbava pro náročné

Výrobce motocyklového oblečení Revit sází především na kvalitu zpracování a maximální ochranu bez omezení pohodlí.

Skvěle padnoucí sportovně střižená bunda Flare zaujme na první pohled nejen svým neotřelým designem, ale rovněž inovativními vlastnostmi.Bunda je vybavena membránou Hydratex® G-Liner pro její vodotěsnost a přípravou pro zádový protektor. Samozřejmostí jsou chrániče a krátký zip, díky němuž spojíte bundu s různými modely kalhot Revit a získáte tak značkový komplet. Dalším bonusem je odnímatelná kapuce. Tepelná vložka se spolu s odvětráváním vždy postarají o jízdu na motorce bez limitů.

Přijďte si vyzkoušet svou velikost do kamenné prodejny v Praze ve Vrbovce za parádních 5 989 Kč anebo nakupujte online na motoshopu www.revitstore.cz další povedené kousky z dílny Revit.

Dalším oblíbeným a do detailu vyladěným produktem jsou boty Pioneer OutDry garantující stabilitu a pevnou oporu nohy. Lehkou konstrukci vyvažují bezpečnost a stabilita při chůzi i delším stání. Boty ze semišové kůže jdou ruku v ruce s nejnovějšími trendy a zároveň využívají moderních technologií výroby. To se odráží na použití speciální Vibram® Apex podrážky a stejně tak OutDry® membrány, která absorbuje veškerou vodu a nechává nohu v teple a suchu. Originální koncept boty doplňuje moderní a jednoduše účinný systém vázání. Právě teď je koupíte za skvělých 7 809 Kč! Připravte se na blížící se sezónu a vybavte se módou světoznámé značky, která dělá jízdu bezpečnější, pohodlnější a cenově dostupnější. Navštivte nás na pobočce ve Vrbovce a prohlédněte si kompletní nabídku vašeho favorita.

Adresa prodejny: 
Vrbova 19/1427
140 00 Praha 4 - Braník
 
GPS souřadnice: 50°01'56.4"N 14°25'39.4"E
 
Otevírací doba:
PO-PÁ: 9:00 - 19:00,
SO: 9:00 - 16:00
 
Telefonní číslo: +420 776 032 031
E-mail: info@revitsport.cz