Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson projekt Livewire Experience Tour míří do světa

Harley-Davidson, 16.4.2015

“Jezdci po celém světě budou mít možnost přispět k utváření budoucnosti projektu LiveWire, a tím k budování vůbec prvního elektrického motocyklu Harley-Davidson,“ říká Martin Heřmanský, Country Manager H-D pro střední a východní Evropu. Projekt LiveWire Experience tour se v roce 2015 rozšiřuje do celého světa.

V návaznosti na celkové nadšení při představení Projektu LiveWire v loňském roce H-D vybere zákazníky v Asii, Evropě, Kanadě a Spojených státech, kteří budou mít možnost se svézt na tomto motocyklu, vyjádřit svůj názor a pomoci tak při jeho vývoji. 

"Projekt LiveWire mění očekávání ohledně toho, co vše může být motocykl Harley-Davidson," říká Heřmanský. "První fáze projektu LiveWire Experience tour nám dala cennou zpětnou vazbu o tom, co jezdci od nového elektrického motocyklu Harley-Davidson očekávají. V letošním roce rozšiřujeme tento projekt mezi širokou veřejnost do celého světa, abychom získali ještě hlubší poznatky, které nám pomohou utvářet budoucí směr této vzrušující technologie. "

I když není na prodej, motocykl projektu LiveWire byl speciálně vyvinut za účelem zjištění, jaká očekávání od elektrického motocyklu Harley-Davidson jezdci mají. Projekt LiveWire Experience vyzývá všechny jezdce ke zkušební jízdě, aby se dozvěděli o motocyklu více a poskytli cennou zpětnou vazbu o svém zážitku. Dokonce i ti, kteří ještě sami nejezdí, budou mít možnost pocítit sílu Projektu LiveWire prostřednictvím platformy Jumpstart - simulovaného zážitku z jízdy. 

V roce 2014 poskytlo k projektu LiveWire více než 15 tisíc zákazníků zpětnou vazbu, včetně téměř sedmi tisíc lidí, kteří absolvovali zkušební jízdu jako součást turné po Spojených státech nebo v rámci speciální akce v Miami. Budoucnost projektu LiveWire je závislá i na reakcích jezdců během turné Livewire Experience. 

Mezi významné akce v rámci turné 2015, konané v osmi zemích na třech kontinentech, patří:

  • Akce pro média a pozvané během Sepang International Circuit, která proběhla v Malajsii od 25. února do 4. března.
  • Soutěž pro jezdce z celé Evropy, jež dostanou šanci stát se jedním z prvních 1000 lidí, kteří budou mít možnost vyzkoušet projekt LiveWire na jednom z pěti míst ve Velké Británii, Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku od května do srpna. 
    • VELKÁ BRITÁNIE                  sobota 16. květen – neděle 17. květen 2015 
    • FRANCIE                               sobota 27. červen – neděle 28. červen 2015 
    • ITÁLIE                                    sobota 11. červenec – neděle 12. červenec 2015 
    • NĚMECKO                             sobota 18. červenec – neděle 19. červenec 2015 
    • NIZOZEMÍ                              sobota 8. srpen – neděle 9. srpen 2015
  • Turné o 13 zastávkách ve Spojených státech a Kanadě s návštěvou vybraného dealerství Harley-Davidson. Začátek akce v dubnu.

“Co nás vede a na čem nám nejvíc záleží, je to, co s námi sdílejí naši zákazníci.” říká Martin Heřmanský. "Vzhledem k tomu, že se technologie elektrických vozidel velmi rychle vyvíjí, jsme rádi za vše, co se dozvíme od našich jezdců v rámci projektu LiveWire. I to nám pomůže uspět v tomto dynamickém segmentu."

Inovativní přístup, jak dosáhnout osobní svobody
Projekt LiveWire snoubí dědictví a klasický styl s nejnovější technologií a tím se stává novým vyjádřením toho, jak může Harley-Davidson vypadat, znít, nebo jaký zážitek z jízdy může přinést. Motocykl nabízí vzrušující zážitek z jízdy, jeho zrychlení a nezaměnitelný nový zvuk. 

Fanoušci se mohou dozvědět více o projektu LiveWire na projectlivewire.com. Více informací o konkrétních termínech a místech budou aktuálně zveřejňovány na webových stránkách.

Harley-Davidson také vyzývá každého, kdo se zajímá o aktuální dění, aby sledoval H-D prostřednictvím sociálních sítích, jako je Facebook, Twitter nebo Instagram.