Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson platí svým zákazníkům

Harley-Davidson, 14.4.2016

V průběhu výstavy Motosalon 2016 v Brně jsme Vás informovali o novinkách u značky Harley-Davidson, kde také zaznělo, že ke koupi motocyklu řady Dark Custom můžete získat bonus až 21 000 Kč.

Teď je zde oficiální zpráva k této akci. Pokud sníte o motocyklu Harley-Davidson ve vlastní garáži, nyní nadešel ten pravý čas si svůj sen splnit. Motocykly H-D ještě nikdy nebyly dostupnější! Ikonická motocyklová značka totiž při koupi stroje řady Dark Custom zaplatí přímo vám. A že se rozhodně nejedná o zanedbatelnou částku – získat můžete díky Dark Custom Voucheru bonus ve výši až 21 000 Kč. Navíc se značkovým financováním, při kterém vychází splátky jen na 77 Kč denně, si vysněný motocykl může pořídit opravdu každý. Harley-Davidson tak dokonale boří zažité mýty a dokazuje, že stroje této ikony jsou dostupné všem bez rozdílu věku, pohlaví i sociální skupiny.

Začněte letošní moto sezónu se zbrusu novým motocyklem Harley-Davidson a proměňte svůj sen v realitu! Při koupi jakéhokoli modelu řady Dark Custom totiž obdržíte ještě speciální Dark Custom Voucher s hodnotou ve výši až 21 000 Kč. Voucher můžete uplatnit v autorizovaných dealerstvích značky, a to na jakýkoli nákup. H-D tak skutečně zaplatí přímo vám a k novému stroji vám ještě přispěje.

Motocykly řady Dark Custom jsou ideální pro mladé jezdce, začátečníky nebo ženy a jsou přímo stvořeny pro městský provoz - snadno se ovládají, jsou hbité a mrštné. A nyní jsou díky značkovému financování H-D Finance i skvěle dostupné opravdu všem. Měsíční splátka základního modelu totiž vychází jen na neuvěřitelných 77 Kč denně, což činí 2 397 Kč měsíčně při délce splácení 48 měsíců. Harley-Davidson tak dokonale boří zažité mýty o strojích za milion pro starší jezdce. Modely řady Dark Custom totiž mohou být ideálním startovním strojem. 

„Motocykly řady Dark Custom jsou specificky koncipované pro městský provoz a významně oslovují mladší jezdce a také ženy, kterých v sedle H-D vidíme v poslední době stále více. Navíc, díky umění customizace v celé naší dealerské síti, si z nich každý může udělat dokonalý stroj ve vlastním stylu,“ říká Martin Heřmanský, Country Manager H-D pro střední a východní Evropu.  

Bližší informace o Dark Custom Voucheru naleznete na www.harley-davidson.cz nebo u jednotlivých dealerství Harley-Davidson po celé ČR.