Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson Black Label

Harley-Davidson, redakce MotoRoute, 24.6.2015

Ať už jste příznivci značky Harley-Davidson, nebo jen máte rádi kvalitní značkové oblečení, Harley-Davidson uvedl novou kolekci na léto. Letní Black Label kolekce se skvěle hodí pro všechny mladé, ať už jezdce či nejezdce, kteří chtějí ukázat svůj osobitý styl, milují svobodu a chtějí se odlišit od davu. Black Label je moderní a kvalitní neformální oblečení pro volný čas a všechny volnočasové aktivity. Jednotlivé kousky kolekce je možné zakoupit u autorizovaných dealerů Harley-Davidson. Kolekce byla vytvořená s cílem zajistit maximální komfort a styl pro všechny motorkáře i pro nejteplejším období, aniž by museli opustit motorkářský vzhled. Jednoduchý, svěží a moderní styl, který však ponechává image americké značky.

Pánská kolekce disponuje řadou džínsů, šortek, svrchního oblečení i pletených a tkaných topů s jemně propracovanými detaily v podobě loga značky, ale i odznaky s koženými a ručně zpracovanými prvky. Džínové bundy se vyznačují raw denimem s voděodolnou povrchovou úpravou, která navíc zabraňuje i znečištění oblečení. Potisk spodní strany poukazuje na nový level svobody dokonale designovaného oblečení, které klade důraz na zábavu a cool atmosféru skvěle korespondující právě s letošním létem. 

Módní dámská kolekce je charakteristická novými texturami a pestrými barvami. Kožené bundičky, pletené topy a šaty jsou doplněny kvalitním šněrováním a dalšími stylovými detaily. Akcent na patinu a vintage styl, který je patrný například u džínových bund, doplněný měkkou nášivkou a unikátní texturou pak nabízí zcela nový pohled na kolekci Black Label i jistotu, že v těchto kouscích skutečně vystoupíte z davu a zaujmete. 

Více informací naleznete na www.harley-davidson.cz