Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Final párty Allbikers Rally

All Bikers Rally, 21.12.2016

Je to nedávno, co byl 1. ročník soutěže All bikers Rally ČR odstartován a najednou je tu CÍL! Rychle to uteklo a pořadatelé soutěže věří, že si svou pouť po krásách ČR užili parádně a poznali krásná místa všichni soutěžící.

ZÁVĚREČNÝ MEJDAN, na kterém byly vylosovány slíbené ceny a registrovaní soutěžící si zasoutěžili v dodatkovém klání o motorku BMW G310R, se konal v sobotu 10. 12. 2016 v rekreačním středisku Jizbice u Čechtic.

Allbikers Rally mejdan s vyhlášením výsledků 1. ročníku cestovatelsky poznávací soutěže, byl důstojným sportovním, kulturním, vtipným a hlavně přátelským vyvrcholením této akce.

A jaký 1. ročník byl?

Z pohledu pořadatelů: zkušební, seznamovací, poznávací, odlaďovací, pracný a inspirativní. 

Z pohledu a reakcí soutěžáků: velmi zajímavý, naučný, dobrodružný, inteligentní a perspektivní.

Z více jak 100 uživatelů aplikace ABR se zaregistrovalo a vyjelo body do závěrečného klání o ceny 20 soutěžáků.

Vítězem hlavní ceny - nové motorky BMW G310R, se stal sympatický mladý motorkář Jakub, který v celkovém klání ABR + dodatkových soutěží získal přes 16 tis. bodů a o jeho vítězství rozhodla až poslední soutěž včerejšího večera v šipkách. Podle příslušnosti ke značce nepadne výhra na neúrodnou půdu, z čehož máme dvojnásobnou radost. 

Ještě jednou moc gratulujeme a velmi přejeme! 

Vítězem bodovacích 48 hodinových závodů se stal rovněž sympatický a hlavně svérázný motorkář Jarda, která nasbíral v nejlepším svém závodě 9744 bodů a získal tak motorkářskou koženou bundu PSÍ Hubík v hodnotě 13,5 tis. Kč. Rovněž gratulujeme!

Jarda nám na naléhání prozradil svou taktiku - žádný plán, žádné spekulace, jen jezdit a jezdit. :-)

A jedna vtipná zajímavost nakonec. Ve sranda dodatkové soutěži v šipkách "doprovodu soutěžáků" se na 2 místě umístil motorkář Tomáš, který ke svému 2. místu prozradil, že jsou mu "dvojky" osudné - nejradši má "dvojky do ruky", narodil se 2. 2. a ženil se 22. 2., není nutné mít vždycky jedničku :-)

Akce byla náročná na organizaci a zázemí a neobešla by se bez dalších pomocníků, proto tým ABR ČR děkuje partnerům Turistika.cz, BMW ČR, Ducati ČR, Yamaha ČR, funkčnímu prádlu B-air, Motoškole BNM Akademie, PSÍ Hubík, Moto SaP - GIVI ČR, GS Park, MotoRoute, ČMN, MotoDeník, Bikemania, bez jejichž pomoci by se soutěž jen těžko uskutečnila.

Tým ABR ČR

 

 


abr-01
abr-01
abr-02
abr-02
abr-03
abr-03
abr-04
abr-04
abr-05
abr-05
abr-06
abr-06
abr-07
abr-07
abr-08
abr-08
abr-09
abr-09