Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Doplňky pro nový model BMW R1200GS

Touratech, 6.2.2013

Touratech představil první sérii doplňků pro nové BMW R 1200GS model 2013.
Výrobky zařazené v právě vydaném katalogu zahrnují prakticky vše, co nový majitel bude potřebovat, pokud se rozhode s motocyklem vydat na nějakou delší dobrodružnou cestu.
Prakticky od prvního okamžiku, kdy nové stroje přijdou k prodejcům, jsou k dispozici základní doplňky Touratech, mezi které patří ochranné prvky (kryty, padací rámy, kryty hlav, ochranné plechy motoru nové generace...), systémy zavazadel včetně celé palety textilních zavazadel a populárních kufrů ZegaPro a ZegaPro2 a řady drobných doplňků.
Jak je u Touratechu zvykem, nové doplňky jsou vyráběné z kombinace nerezu a leteckého duralu s anodizovanou povrchovou úpravou elektrochemickou cestou. Mezi velmi zajímavé novinky patří i evoluční model kufrů ZegaPro2, který kromě vylepšeného těsnění a přetlakového ventilu přináší radikálně přepracovaný systém zavěšení do standardních rámů Touratech s možností zamknutí z jednoho bodu a integrované úchyty systému doplňků ProPlate s automatickým zamykáním přídavných držáků (třeba kanystru nebo lahve s olejem) při zavření víka kufru.
Aby si Touratech byl jistý, že vše funguje tak, jak konstruktéři navrhli, vydali se s novým motocyklem na testovací jízdu na ostrov Madagaskar, kde ho podrobili důkladnému offroad testování. Fotografie z Madagaskaru budou prezentované během promítaní na stánku Touratech na výstavě Motocykl (7. – 10. března 2013), kde Touratech představí více než tucet nových plně naložených strojů spolu s ucelenou kolekcí goretexového oblečení střední a vyšší třídy čtyř výrobců.

Další info na www.touratech.cz.