Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Cross Country Open 2016

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 21.4.2016

Nemáte-li ještě program na příští víkend, níže je zajímavá nabídka. V areálu Šiklova mlýna se jede příští víkend 30.4.-1.5. MČR Cross Country Open 2016 a také Extrém Enduro Show 2016. 

MČR Cross Country Open 2016 = Sobota 30. 4. od 08:30, areál Šiklův mlýn

Novou náročnější trať přijede pokořit více jak 170 motokroso-vých jezdců všech věkových kategorií mužů a žen. Dva dny napínavých závodů v kategorii profi a hobby jezdec. Závody jsou rozdělené do několika kategorií. Hobby závod je otevřený a je tedy možné, aby se kdokoliv přihlásil. Bude to skvělý závod plný adrenalinu, nadupaných mašin a motokrosářské vášně! Ať jste profík nebo hobby závodník, odvažte se přihlásit a bojujte o pohár Šiklova mlýna!

Informace o závodu a také odkaz na účastnickou přihlášku najdete na http://www.sikland.cz/o-svete-sikland/program/extrem-enduro-show-2016-74/

Jako divák se pak můžete přímo v areálu také ubytovat a víkend plný adrenalinu a zábavy si skvěle užít, neboť dlouhodobá předpověď hlásí docela slušné počasí.

Na sobotní večer je pak připravena akce Extrém Enduro Show 2016, kdy vypukne od 20:00 již 2. ročník závodu pořádaný Šiklandem. Rychlostní závod vždy čtyř soupeřících motokrosových závodníků, kteří překonávají překážky těch nejrůznějších typů jako vraky aut, betonové kvádry či železné oblouky, doplněný světelnou show a pyrotechnickými efekty. Jedinečný zážitek pro každé motorkářské srdce spojený s nabitou večerní show, kterou jen tak neuvidíte!

Mrkněte se i na další chystané akce a naplánujte si volné dny.

www.sikland.cz/o-svete-sikland/program/