Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Aprilia/Moto Guzzi DEMO Tour 2014

REPREmoto s.r.o., 4.6.2014

Vážení přiznivci jednostopých vozidel,

už je to skoro tady, tento víkend u nás na prodejně v Opavě vypukne velká akce Aprilia / Moto Guzzi Demo Tour a Dainese / Held DAY.
 
Aprilia / Moto Guzzi Demo Tour 2014  7.6. - 8.6.2014. Hlavní stan postavíme na naší prodejně v Opavě - Jaktaři, U Stodol 1. K dispozici bude 8 italských krasavic včetně motocyklů Aprilia Caponord 1200 Travel aDD a Moto Guzzi California 1400 Custom.
 
Máme pro Vás připravené trasy v okolí Opavy. Občerstevní zajištěno, pro účastníky ZDARMA. Po ukončení jízd máme naplánovanou společnou vyjížďku a v případě zájmu následně posezení v místním pensionu Formanka , kde si můžete zarezervovat individuálně ubytování a strávit příjemný víkend v okolí Opavy. Rezervace ubytování je možná dle kapacit pensionu.
 
Jízdy si můžete zaregistrovat zde: http://booking.aspirit.cz/akce
 
Dainese / Held DAY 2014 je zaměřena především na prezentaci sportovní značky Dainese a výrobce textilního oblečení Held. Budeme mít vystaven téměř kompletní sortiment. Můžete si vyzkoušet od kožených kombinéz až po motorkářské rifle. V rámci akce jsou pro Vás připraveny zajímavé ceny.
Dainese / Held Day bude probíhat současně s Demo Tour.
 
Kompletní údaje najdete na našem webu www.repremoto.cz.
Případně registrovat se můžete na telefonním čísle 603 280 080 nebo na emailu: prodej@repremoto.cz
 
Tak neváhejte a přijďte vyzkoušet krásné motocykly. Těšíme se na Vaší návštěvu.
 
S přátelským pozdravem
 za team REPREmoto s.r.o.
 
Pavel Davídek
prodej motocyklů

www.facebook.com/REPREmoto