Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Zveme Vás na MOTOSALON 2012

Redakce, 5.3.2012

Již ve dnech 7. až 11. března proběhne na brněnském výstavišti mezinárodní motocyklová výstava MOTOSALON.

Magazín MotoRoute zde nemůže chybět a budeme moc rádi, když nás přijdete navštívit na našem stánku (č. 046, vlevo od hlavního vchodu).

Rádi si poslechneme vaše motocestovatelské zážitky, náměty a připomínky, zodpovíme dotazy atd. Hned vedle našeho stánku budeme vystavovat několik cestovatelských motocyklů, mezi nimiž nesmíme opomenout BMW známého cestovatele Igora Brezovara. Ten zde bude osobně přítomen, aby mohl vyprávět své proslulé historky, odpovídat na otázky atd. Dále uvidíte 800GS Honzy Dufka (Expedice Mongolia), KTM Martina Pouby, legendární Hondu Africa Twin či klasiku Royal Enfield.

Na našem stánku si také můžete zaplatit předplatné, nebo nakoupit bez poštovného mapy, průvodce, filmy na DVD, starší čísla, trička MotoRoute, motokamery, navigaci Motnavigator BT-TX a další zboží z našeho e-shopu.

Na tomto místě připomínáme mimořádnou výstavní akci - jestliže si u nás na MOTOSALONU zakoupíte sadu funkčního prádla Nanobodix (triko a kalhoty), dostanete kuklu zdarma. K dispozici bude široký sortiment prádla.

Dále si budete moci prohlédnout, jak v praxi funguje antidefektový tmel (můžete zatlouct hřebík do pneumatiky a sledovat, co se stane...), který zde bude rovněž v prodeji.

Zkrátka, těšíme se na vás, a to i když přijdete jen prohodit pár slov. A mimochodem, k návštěvě doporučujeme nejlépe čtvrtek (středa je novinářský den), příp. pátek nebo neděli. V sobotu bude zřejmě jako obvykle dosti plno, což znamená méně prostoru pro chození, focení atd. Takže tento týden nashledanou!


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor