Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Schuberth C4 pro rok 2017

Redakce MotoRoute, 4.10.2016

Firma Schuberth, která před lety vynalezla vyklápěčku, pokračuje v dalším vývoji. Po řadě C3 je tady ještě něco lepšího - model C4.

Zcela nový design vypadá elegantně a sportovně zároveň, ani není na první pohled poznat, že jde o vyklápěčku. Přilba nejen že má ve standardu integrovanou anténu pro rádio a bluetooth, ale integrovány jsou také sluchátka, mikrofon a sloty pro nový komunikační systém SC1, vyvinutý ve spolupráci s firmou SENA. Ten po dokoupení funguje doslova na principu “plug and play”.

Již u minulého modelu skvělá aerodynamika a aeroakustika byla ještě vylepšena, zejména ve vyšších rychlostech. Nemusíte se tak bát používat C4 i na sportovní motorce. Tomu je uzpůsoben i výhled z přilby, který je nyní vynikající nejen při vzpřímené jízdní pozici, ale i ve sportovní předkloněné.

Samozřejmostí je skořepina ze sklolaminátu, kvalitní a pohodlné antialergické čalounění, Anti-Roll-Off System a další bezpečnostní prvky, u C4 ještě vylepšené pro maximální možnou bezpečnost. 

Schuberth C4 bude v prodeji od jara 2017 v šesti barevných provedeních za cenu v ekvivalentu 649 euro, dále ve dvou dekorativních stylech Pulse a Legacy ve třech barevných kombinacích za cenu 749 euro, vše ve velikostech XS (53) až XXXL (65).


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor