Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Představujeme: Cenduro.cz

Břeťa "prezi" Havel, 4.8.2010

prednisolon 25 mg

prednisolon og alkohol click

CENDURO jsem založil pro sebe a pro podobně "postižené" jedince s láskou k cestování na motorkách, pobytu v přírodě a motocyklům kategorie cestovní enduro.

Název vznikl jako stále častěji v ČR a SR používaná zkratka, cestovní enduro - CENDURO. Cílem bylo vytvořit prostor k setkávání lidí "stejné krevní skupiny", především majitelů a příznivců všech možných značek "Cenduro" motocyklů - lidí se vztahem k cestování. Bylo by fajn, pokud by Cenduro přijali za své v Čechách (Čechách, Moravě a Slezsku) i na Slovensku.

Potěší mne, když na CENDURO web rád nakoukne motorkář - cestovatel pro inspiraci, nové informace, či jen tak pro relax a zábavu. Stránky mohou pomoci i k ulehčení komunikace "cenduráků" v jednotlivých regionech, například k organizování společných "okolokomínovek", delších vyjížděk a třeba i dovolených či dokonce expedic "kolemkoule".

V tuto chvíli je nastavena základní struktura webu, funguje fórum a dále se pracuje na vzhledu a obsahu stránek. Postupně jsou doplňovány informace v článcích a novinkách, fotky, pozvánky na akce, tipy na výlety, soutěže atd.. Na konečné podobě stránek se mohou podílet členové webu prostřednictvím svých připomínek, návrhů, nápadů i případnou spoluúčastí při doplňování obsahu webu.

Cenduro nemá ambice konkurovat "značkovým" či klubovým webům. Nikde jinde se stejně člověk nedozví víc o své mašině, než přímo na těch "svých" stránkách. Rád bych dosáhl spolupráce a vzájemné podpory CENDURA a ostatních motowebů tak, aby to pro všechny zúčastněné bylo v něčem přínosné a zajímavé.

Tak na www.CENDURO.cz nakoukněte - a přeji, ať se vám tam líbí!

Břeťa "prezi" Havel


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor