Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

MotoRoute vychází i v elektronické podobě

Redakce, 15.6.2012

Doba pokročila a technologie nám přinášejí stále něco nového. Ještě před 20 lety byl člověk s mobilem (v podobě kufříku na zádech) za extravagantního podivína, dnes si život bez mobilu téměř neumíme představit. Podobně se rozšířily GPS navigace, notebooky aj.

Pokrok nyní útočí také na klasické noviny a časopisy. Velkým vydavatelským domům trvale klesá tištěný náklad zpravodajských periodik, neboť lidé dnes vše hledají na internetu. Vydavatelé se proto brání a začínají publikovat elektronicky. Takovou "elektronickou trafiku" u nás najdete na webu www.publero.com. Můžete si zde koupit a dokonce i předplatit celou řadu publikací v elektronické formě.

Jak to funguje? Zaregistrujete se a můžete nakupovat... Zaplatíte online nebo převodem a pak už stačí jen vybírat. Ke čtení slouží příjemné uživatelské rozhraní, kde vidíte časopis ve stejné podobě, jakoby byl vytištěný. Dá se jím listovat, přibližovat a oddalovat... Kromě počítače je ovšem možné také čtení na mobilních zařízeních, jako jsou tablety, notebooky a telefony. Zde se dá buď rovněž využít webový prohlížeč, nebo si zdarma stáhnout aplikaci PubleroMobile (pro Apple dostupná v App Store, pro Android je zatím jen beta verze v Google Play, ale brzy by měla být finální aplikace v Marketu).

Takže pak už stačí jen sednout si s tabletem, notebookem či mobilem v kavárně u stolu, ve vlaku, nebo třeba na záchodě , a v klidu si číst... Důležité je, že zakoupené časopisy Vám trvale zůstanou, nemusíte se obávat, že by třeba za pá rměsíců "zmizely". Další informace o tom, jak celý systém funguje a jak si jej vyzkoušet, najdete ZDE a ZDE.

Nově zakoupíte ve virtuální trafice i MotoRoute. A to nejlepší nakonec - při koupi elektronické verze magazínu MotoRoute ušetříte. Jednotlivé číslo stojí 50 Kč (oproti 70 Kč na stánku), roční předplatné vyjde na 270 Kč (oproti 369 Kč u tištěné verze).
(Pozn.: Pro Apple jsou ceny poněkud vyšší a stanoveny v EUR, což je dáno cenovou politikou Apple.)
Číslo 4/2011 si dokonce můžete jakožto ukázkové přečíst zcela zdarma a vše si při tom vyzkoušet.

Takže, ať chceme nebo nechceme, budoucnost přichází... Nebojme se jí a hurá do toho! MotoRoute v elektronické podobě najdete ZDE.

 

AKTUALIZACE od roku 2016:

Portál Publero.com přešel pod Alza Media, nově tedy magazín MotoRoute v elektronické podobě najdete na Alze.


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor