Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Jak se Vám líbí novinky na našem webu?

Redakce, 18.2.2013

Určitě jste si všimli, že se poněkud změnila grafika našeho webu. A nejenom grafika, web motoroute.cz je nyní více propojen se stále populárnějšími sociálními sítěmi a nástroji na sdílení. Kromě obligátního "lajkování" článků na Váš profil na Facebooku můžete nyní články, které se Vám líbí, také "plusovat" na síť Google+, či "twítnout" na Twitter a upozornit tak na ně své přátele.

Kromě toho se články dají sdílet na u nás ne až tak známém, celosvětově však velice oblíbeném webu Delicious, jenž slouží ke sdílení záložek (bookmarků), prostě řečeno - doporučujete ostatním odkazy na zajímavé weby. Podobně funguje také česká obdoba Linkuj.cz.

Nakonec jsme si nechali síť Pinterest, což je v podstatě velice šikovná nástěnka pro sdílení fotografií. Více o této nejrychleji rostoucí štice mezi sociálními sítěmi se dočtete třeba ZDE. Pinterest opravdu doporučujeme - najdete zde spoustu skvělých fotek z různých oborů.

Takže, budeme moc rádi, pokud naše články a fotky budete sdílet, lajkovat, plusovat, tweetovat, linkovat či pinovat  a přispějete tak nejen k propagaci našeho magazínu, ale obecně i skvělého koníčku, kterým cestování na motorce bezesporu je.

 


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor