Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Harley Party Strážnice

Jurek Hueber, 12.6.2012

Město Strážnice ležící na jihovýchodě Moravy na levém břehu řeky Veličky bylo druhý červnový víkend místem konání již sedmého ročníku Harley Party, kterou pro své kamarády a klubové členy uspořádal ostravský Chapter Harley Owners Group. Bohužel, i přes úrodnost zdejšího vinařského kraje a jeho častou slunečnost, jakoby samo nebe harleyáckým kamarádům nepřálo, neboť již pátečního večera jej pomyslný nebeský Thór zastřel tmavou clonou, z níž počal padat déšť v podobě velkých kapek.
To však neubralo na zábavě ani dobré náladě, neboť kluci hogáčtí se umějí skvěle bavit. O to více, nechyběl-li oslavenec a nestor ostravského motorkářství Tony, který zde oslavil svých šedesát let. I touto cestou gratulujeme a přejeme, ať mu to stále dobře jezdí.
Zábava pod taktovkou rockové skupiny Quatro byla až do pozdních ranních hodin. Sobotní ráno však nebylo o mnoho příznivější, leč má-li kdo za to, že Harleyisté jsou kluci a holky z cukru, je na omylu. Vyjížďky po překrásném kraji se zůčastnili téměř všichni účastníci. Návštěva krásných míst a zvláště pak lednického zámku byla příjemným zpestřením celé akce.
Sobotní večer patřil grilovaným steakům a skvělému pivu pod širým nebem. Skupina Artemis taktéž potvrdila, že za to umí vzít a tak, byť z nebe padaly provazy deště, atmosféra byla skvělá, tak jako pátečního večera.
Co říci závěrem? Spokojenost více než dvoustovky účastníků byla znát a za skvělou pohodu této akce nutno poděkovat kamarádům motorkářům ostravského HOGu, který ji pro své motorkářské přátele pod vedením Directora Martina Stopy uspořádal, a uspořádal ji dobře. Kluci Harleyáčtí, ať Vám ty Vaše stroje stále tak dobře bublaj. Těšíme se zase někdy, třeba na té příští Harley Party, která jistě bude již v zářivém slunci.







Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor