Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze do továrny BMW - další turnus

Redakce MotoRoute, 15.1.2016

Jelikož dříve avizovaná exkurze do továrny BMW v Berlíně je už beznadějně vyprodaná, uspořádali jsme ještě druhou cestu, a to v termínu 18.2.2016.

Jestliže se tedy chcete podívat, jak se vyrábějí motocykly BMW, neváhejte a přihlaste se včas! Exkurze je domluvena na 12:00 hod, odjíždět se bude autobusem z Prahy v 7:00 a přistoupit půjde ještě v Ústí nad Labem. Návrat očekáváme okolo 20:00 hod.

V průběhu exkurze uvidíte celý výrobní proces, projdete továrnu v době běžného provozu a uvidíte tedy, kolik práce se musí udělat, abychom pak měli na čem jezdit. Celkově po továrně nachodíte zhruba 1,5 km a prohlídka bude trvat 2 až 2,5 hodiny.

Jediné části továrny, které vám zůstanou utajeny, budou vývojová centra, kde každá továrna uplatňuje ty nejvyšší stupně zabezpečení proti průmyslové špionáži. Celá prohlídka bude v angličtině, ale zajistili jsem pro vás tlumočníka.

Cena exkurze je 1.690,- Kč a zahrnuje dopravu autobusem Praha - Berlín - Praha, vstup do továrny BMW, cestovní pojištění a služby tlumočníka.

Pokud máte zájem se této exkurze zúčastnit, kontaktujte nás na mailu hamsik@motoroute.cz.