Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Bio kosmetika pro motorky S100

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 5.6.2024

Pokud si ceníte dokonalého vzhledu vašeho motocklu, pak je vhodné pravidelné čištění a péče.  

Ale není to jen o vzhledu. Špatně udržované motocykly mohou být v budoucnu i nebezpečné, když třeba přehlídnete korozi na rámu nebo trhající se řetěz. Při péči o svou motorku vždy věnujte pozornost povrchu, na kterém pracujete.

Na motocyklu je mnoho různých materiálů, jako jsou lakované kovové díly, chromované kovové díly, lakované plastové díly, nelakované plastové díly, čistý kov, atd... 

Mezi nejčastější znečištění patří znečištění olejem v oblasti motoru, mastnota na řetězu a zadním kole, hmyz, silniční prach na celém motocyklu, kovový prach od řetězové sady a brzdových destiček. 

Různorodost materiálů a také druhy nečistot na motocyklu kladou obzvláště vysoké nároky na čisticí a ošetřovací prostředky. Za prvotřídní pečující prostředky lze považovat pouze přípravky, které zcela odstraní různé druhy nečistot a zároveň materiál nijak nepoškodí.

Společnost ACI, výrobce přileb CASSIDA, mimo jiné produkty a příslušenství zajišťuje distribuce čistících prostředků S100. Tato obchodní značka auto-moto-cyklo kosmetiky má dlouhou historii, teď je dostupná i u českých prodejců.

Novinkou je S100 BIO ČISTIČ MOTOCYKLU - BIO MOTO WASH 750 ML

Pokud alespoň trochu chcete vrátit přírodě, že ji svým motocyklem úplně neprospíváte, BIO kosmetika by mohla být dobrá cesta. 

Green Power je nová ekologická čistící síla pro motocykly.

* Vyrobeno z > 97 % přírodních a obnovitelných surovin.

* Neobsahuje vonné látky a barviva.

* Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného materiálu.

* Bez kyselin a se zaručenou kompatibilitou s materiály.

* Tradičně nejlepší výkon produktů S100: odstranění nečistot beze zbytku a bez námahy - snadno odstraníte i zbytky hmyzu, mastnotu a stopy oleje.

* Efektivní využití obsahu a čisticí účinek díky gelovému složení.

* Aktivní složení rozpouští mastnotu, pH neutrální

* Vynikající také pro citlivé povrchy, jako je karbon a matný lak.

Čistící prostředky najdete na www stránkách www.aci.cz