Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Vyšlo

MotoRoute 4/2011

Redakce, 8.8.2011

MotoRoute 4/2011 vychází 10.8.2011

 

Z obsahu:

Recenze: průvodce Ukrajina

Na sever za papuchalkem (Norsko)
"...Cesta po pobřeží v nádherném slunečném dni příjemně utekla, hlavně zásluhou neustálého zastavování na fotky. Utažené serpentiny střídají rychlé a široké zatáčky a lesy se otevírají výhledům na hladiny fjordů a jezer s typickými červenými domky. Krajinu, co patří mezi zázraky přírody, tu mají na každém metru, každý den.
Toho večera jsme se blížili pobřežní silnicí Stavangeru. Zapadající slunce a čistý vzduch vytvořily na pár minut to nejúžasnější světlo na náladovou krajinnou fotografii, které jsem v čirém ohromení a momentálním pocitu štěstí úspěšně fotograficky propásl..."

 

Představujeme: Southern Cruisers Riding Club

Honda Crossrunner
Letošní novinku od Hondy jsme protáhli po Rakousku a Maďarsku.

 

Radosti i trable v Íránu - návrat přes Ázerbájdžán, Gruzii, Arménii a Turecko
"...Zapadám do bahna a jsem už úplně v pérdeli. Jsem sám, moto nejde vytáhnout. Sranda skončila. Dávno. Asi po hodině a demontáži všeho, co šlo, totálně vyčerpán tahám moto ven. Padám únavou a mám strach. Už vím, jaký je to pocit, klepou se mi ruce, nemůžu si ani zapálit. Zpět netrefím, kam dál nevím. Ztratil jsem se. Nakonec totálně psychicky na dně a vyčerpán usínám. V noci začíná pršet, nemám terénní gumy, na travnatém povrchu neujedu nic. Slyším výt vlky a divné šustění kolem stanu. Jsou 3 °C. Bojím se, že umřu..."

 

 Velká libyjská arabská lidová džamahýrie v sedlech motocyklů BMW a KTM
(dokončení z minulého čísla)
"...Po večeři Khaled vítězoslavně ukazuje onen kouzelný špalíček. Prý je z pouště až z Čadu a má naprosto unikátní schopnosti i upotřebení. Působením kouře z tohoto dřeva prý dochází u žen k výraznému stažení svalstva v místech, která kouři ze špalíčku vystaví, a pak využívají společně se svými manželi. Pro muže je prý poté sex s takto očouzenou ženou i po mnoha letech a dětech podobný, jako s pannou. Nemohu posoudit. Na moji teorii, že to má i stinné stránky, že žena bude mít problémy i se stolicí a bude se jí možná i špatně artikulovat, nadýchá-li se kouře, a že pokud se náhodou s kouřem setká i muž, může dojít k..."

 

 Hrady a zámky
Jánský vrch a Kamenice
 

Horská jezera Albánie
„...>Je to nejopuštěnější oblast Albánie. V padesátých letech tady vysazovali na padáku anglické a jugoslávské diverzanty proti komunistickému režimu<, pokračuje Edvin nad pivem Tirana a výborným pečeným pstruhem, albánskou to specialitou. Setkali jsme se asi dva týdny po Rally Albania v Arras u rybích sádek. Jezera mi už dlouho ležela v hlavě, tak jsem si připravil satelitní a vojenské mapy, terénní motorku, stan, spacák a vyrazil na průzkum..."

 

 

 

Incredible India
Po Indii na Enfieldu

Průsmykáři
Honda CB 600F Hornet vs. Suzuki GSR 750


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor