Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Umění customizace Harley-Davidson

Harley-Davidson, redakce MotoRoute, 21.4.2015

Pokud se řekne umění customizace,spojíme si jej především s Harley-Davidson. Slavná motocyklová značka je skutečně mistrem v individualizaci motocyklů a jejich přizpůsobení na míru uživatelů. Žádná jiná značka totiž neposkytuje tak široké možnosti customizace a nedokáže připravit natolik unikátní stroj jako Harley-Davidson. A právě z tohoto faktu vychází celoevropská soutěž přestaveb BattleoftheKings, jejíž regionální kolo v regionu střední a východní Evropy právě vrcholí. 17 dealerství CEE dostalo k dispozici 17 modelů H-D Street 750 jako čisté plátno, na kterém mohou předvést svoji invenci, um i originální styl. Vzniklo tak 17 zbrusu nových jedinečných motocyklů ve vlastním stylu mezi nimiž teď veřejnost na stránkách www.harley-davidson.cz volí vítěze.

Kdo se stane skutečným Králem Customů bude známo 29. dubna na velkolepé DarkCustom party v Praze, kde proběhne slavnostní vyhlášení a vy to můžete svým hlasem ovlivnit. Redakce MotoRoute má už odhlasováno a vy to udělejte taky. Je z čeho vybírat a přestavby ze Slovenska a Maďarska rozhodně stojí za prohlédnutí. 

Harley-Davidson tak dealerskou soutěží BattleoftheKings demonstruje široké možnosti individualizace svých motocyklů i mistrovství dealerů, kteří dokážou daný model přizpůsobit dle přání zákazníka nebo na základě vlastní invence a nápadu. Dealeři zvládnou kompletně přestavit motocykl, což žádná jiná dealerská síť neumožňuje a Harley-Davidson je tak v oblasti přestaveb zcela bezkonkurenční. Dokazuje to i katalog doplňků obsahující téměř 6 000 položek, který už dává opravdový prostor vyjádřit se a připravit motocykl na míru skutečně každému.
 
Model H-D Street 750 je navíc pro přestavby jako stvořený - jedná se o nejmladší model a hlavně jím chce Harley-Davidson bořitzažité mýty. Stroj se totiž snadno ovládá, je vhodný i pro začátečníky a ženy a byl přímo koncipován pro městský provoz. Jeho cena začínající na 218 526 Kč nebo na 89 Kč za den, s financováním Harley-Davidson Finance, je už jen dalším příjemným bonusem. 
 
Jakou podobu může H-D Street 750 získat pod rukama opravdových mistrů přestaveb lze zhlédnout a ohodnotit na www.harley-davidson.cz. „V regionálním kole soutěžeTheBattleoftheKings je možné hlasovat pro nejzdařilejší přestavbuaž do 24. dubna a zvolit tak ze 17 přestaveb tu nejlepší,“ vysvětluje princip hlasování Martin Heřmanský, Country manager H-D pro střední a východní Evropu. 
 
Evropské finále, kterého se zúčastní vítěz regionu střední a východní Evropy a utká se v něm s dalšími národními vítězi jiných zemí, se uskuteční 11. – 15. června v Biarritzu ve Francii. Tomu všemu však bude předcházet vyhlášení Krále Customů CEE na DarkCustom party, kde bude možné zhlédnout všech 17 soutěžních přestaveb na vlastní oči – už 29. dubna od 19 hodin, navíc se vstupem zdarma. 

H-D Street 750_přestavba Brno
H-D Street 750_přestavba Brno
H-D Street 750_přestavba Brno_1
H-D Street 750_přestavba Brno_1
H-D Street 750_přestavba Brno_2
H-D Street 750_přestavba Brno_2
H-D Street 750_přestavba Hradec Králové
H-D Street 750_přestavba Hradec Králové
H-D Street 750_přestavba Plzen
H-D Street 750_přestavba Plzen
H-D Street 750_přestavba Praha_1
H-D Street 750_přestavba Praha_1
H-D Street 750_přestavba Praha_2
H-D Street 750_přestavba Praha_2
H-D Street 750_přestavba Praha_3
H-D Street 750_přestavba Praha_3