Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Touratech Travel Event 2014

Touratech, 28.4.2014

Touratech Travel Event 2014 & Adventure Days RXL

Kdy: 23. - 25. 5. 2014
Lokalita: Slapy, JuniorCamp a Caravan Club Nová Živohošť

Již řadu let pro vás pořádáme akci, kterou se snažíme koncipovat jako "motocyklový sraz pro příznivce dálkového cestování, rallye a adventure ježdění". Akci, která je otevřená pro všechny motorkáře, kteří se chtějí pobavit, zasoutěžit si a případně se dozvědět i něco nového, setkat se s novými lidmi, cestovateli, závodníky rallye i různými celebritami známými svou vášní pro cestování na motocyklech. Akci pořádáme ve spolupráci s našimi partnery tak, aby byla maximální zábava a zážitky za minimum peněz. Řada lidí týdny připravuje trasy tak, aby si na své přišli jak příznivci ježdění po nezpevněných cestách, tak příznivci silničního cestování. Vždy pro vás máme zajímavé okruhy, soutěže a spoustu zábavy. Děláme to proto, že nás to baví a ne pro výdělek.

Letos jsme pro vás připravili opět novou lokalitu přímo na břehu Slapské přehrady. Po loňském offroadovém "masakru v bahně" připravujeme offroadovou vyjížďku krajinou, která se pojede opět pod hlavičkou XL Rallye Adventure Days a je určená majitelům cestovních endur s kubaturou nad 650 ccm. Silniční trasa je tradičně krásná celodenní vyjížďka po silnicích a zejména silničkách doslova všech typů. Trasu je možné v pohodě zvládnout s jakoukoliv cestovní motorkou včetně velkých korábů a jako obvykle je výhodou spolujezdec, který může pomoci při hledání navigačních bodů na trase.

Návštěvníci, kteří nebudou chtít jet pryč ze základny nebo se budou chtít projet na kratší dobu, mohou využít buď vybrané "self-guided" trasy, které jim rádi nahrajeme do GPS nebo několik okruhových offroad vyjížděk s průvodcem. Během akce bude opět možné zapůjčit a vyzkoušet motocykly BMW, KTM a Yamaha. Akce je proložena řadou zajímavých workshopů našich partnerů. Na sobotní večer je pochopitelně zajištěná živá kapela s překvapením a nebude chybět několik exkluzivních promítání a vyprávění - mimo jiné s Pavlem Liškou o Kavkazu 2013.

Vzhledem k nutnosti dimenzování kapacity kuchyně a barů je registrace na akci nutná.

Lokalita:
JuniorCamp & Caravan Club Nová Živohošť
GPS: 49° 45" 2.55" N; 14° 24" 33.47" E
Místo se nachází cca 60 km od Prahy v atraktivním prostředí jednoho z nejkrásnějších míst Slapské přehrady. Areál je přímo na břehu přehrady.

Ubytování:
Čisté ale prosté dvoulůžkové pokoje v bungalovech (postele s lůžkovinami) - společné sociálky.
Kapacita 200 ubytovaných. Stanování v areálu není možné!
V ceně ubytování je vždy snídaně a večerní jídlo - viz program. Jídla z grilu si každý platí sám.

Ceny:
Kompletní víkend (2x ubytování, 2x večeře, 2x snídaně  + soutěže a akce): 1 000 Kč
Jen pátek-sobota (1x ubytování, 1x večeře, 1x snídaně  + soutěže a akce): 650 Kč
Jen sobota-neděle (1x ubytování, 1x večeře, 1x snídaně + soutěže a akce): 650 Kč
Jen sobota soutěže nebo akce bez ubytování a jídla: 300 Kč
Vstupné "na skok" bez účasti v soutěžích a vyjížďkách: zdarma
Platí se až na místě na recepci, platba kartou není možná. Nejbližší bankomat - Neveklov 10 km.

Strava pro ubytované účastníky:
Pátek večeře: guláš s knedlíkem nebo rýží
Sobota: snídaně, večeře z výběru (baskicko - smetanová omáčka se žamiony, kuřecím a listovým špenátem s těstovinami penne nebo vepřový kotlet na hořčici s rýží a nebo svíčková s knedlíkem
V sobotu v průběhu celého dne a večera k dispozici jídla z grilu za rozumné ceny
Neděle: snídaně

Kontakty:
Veškeré dotazy týkající se akce, programu i ubytování: 602 100 677 Milan nebo 602 349 970 Tomáš
Změny v rezervacích posílejte výhradně mailem na: ta2014@touratech.cz

Registrační formulář a přesný program ZDE.

Ubytovací zařízení NEBUDE pro tento víkend dělat žádné rezervace, máme zabookovanou celou kapacitu a veškerou agendu spojenou s ubytováním řešíme my!