Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Touratech Companero Rambler PRO

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 30.9.2024

Nový turistický komplet Companero Rambler PRO ještě bezpečnější s certifikací AAA!

AAA certifikace znamená nejvyšší standard bezpečnosti pro motocyklové silniční použití na světě. T

A pohodlí?

Chladný v horkých dnech, teplý v chladných dnech. Propracovaná ventilace zajišťuje optimalizovanou cirkulaci vzduchu, zatímco vnitřní bunda a kalhoty zajišťují příjemné teplo.

Absolutní odolnost proti vodě

Prodyšný celoroční komplet pro adventure cestování, vyrobený z 3-vrstvého laminátu GORE-TEX® Pro.

Velká volnost pohybu

Pohodlný sportovní střih se strečovými zónami na kolenou, pasu a sedu. Nic vás netahá, netlačí – ani na mnohatýdenních cestách kdy jedete od rána od večera.

Companero Rambler PRO je více než jen další motocyklové oblečení na trhu. Díky membráně Gore-Tex Pro je voděodolná a prodyšná zároveň. Ať už plánujete pohodovou projížďku nebo náročnou mnohatýdenní expedici, tento komplet vám nabídne optimální pohodlí a ochranu v nejrlznějších podmínkách. Při vývoji se počítalo s jízdou v extrémním počasí – jak v dešti a zimě, tak horku. Díky patentované ventilaci VCS AQUADEFENSE můžete dokonale regulovat tělesnou teplotu i během jízdy. Ať už jsou horké letní dny nebo chladné zimní měsíce nebo vysoké nadmořské výšky - Companero Rambler PRO bude vaším spolehlivým společníkem pro každé dobrodružství. 

Maximální bezpečnost, optimální ochrana

Bezpečnost především! Companero Rambler PRO je certifikován s nejvyšší třídou ochrany CE AAA a nabízí vám maximální ochranu v případě nehody díky vysoce kvalitním chráničům a odolným materiálům. Kombinace materiálů Gore-Tex Pro a PWR|Shield zajišťuje jedinečnou kombinaci pružnosti a odolnosti. A komu se nelíbí typické „Touratech“ barvy v šedo-žluté kombinaci, může pořídit klasickou černou. 

Optimalizovaný střih

Companero Rambler PRO byl vyvinut nejen s ohledem na funkčnost a bezpečnost, ale také s cílem nabídnout vám optimální zážitek z jízdy – nebude nikde táhnout, tlačit a mačkat. Různé možnosti nastavení a pohodlný střih zajišťují optimalizované přizpůsobení, abyste se mohli plně soustředit na jízdu. Přesvědčte se sami o vysoké kvalitě a výjimečném pohodlí Companero Rambler PRO.

Dlouhá životnost a kvalita jdou ruku v ruce.

Companero Rambler PRO je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je navržen tak, aby vydržel co nejdéle. Membrána Gore-Tex Pro je extrémně odolná (nejlepší, jakou Gore-Tex vyrábí) a zaručí vám mnoho let radosti z vašeho oblečení. A je vyráběný v souladu s požadavky na ochranu životního prostředí.  Zakoupením Companero Rambler PRO si vybíráte produkt, který je dobrý nejen pro vás, ale také pro životní prostředí.

Výrobce věnoval pozornost každému detailu, desítky testovacích jezdců zkoušeli různé varianty umístění každého funkčního prvku – kapes, zipů, ventilačních otvorů a také jejich tvaru a vylepšením pro jejich snadné ovládání i za jízdy. Všimněte si detailů jako jsou úchopové tagy na konci přesky pro stahování – to jsou detaily, které zlepšují každodenní používání. Vnitřní bunda je naprosto famózní, samostatně použitelná, na rukávech jí téměř necítíte a trup hřeje, netlačí, netáhne.. Límec proti dešti a větru s magnetickým zavíráním utěsňuje prostor mezi helmou a trupem, Jde lehce sundat když je horko a je dokonalý v dešti a zimě. Celé torzo jde rozepnout a radikálně zvýšit ventilaci – protože pod hlavním zipem je druhý, o kousek posunutý a prostor vyplňuje pruh superprodyšného materiálu – takže do rozepnuté části nevletí třeba vosa a při pádu se oblečení nerozletí – ale perfektně to větrá. 

 

Nová generace TOURATECH RAMBLER PRO posouvá úroveň univerzálního adventure oblečení o velký kus dál. 

 

Nejvyšší bezpečnostní standard: Certifikováno AAA podle normy EN 17092-2:2020 pro maximální bezpečnost.

Robustní materiály: GORE-TEX® Pro, KEVLAR®, PWR|Shell 500D Stretch a ARMACOR pro vynikající odolnost proti oděru a nárazu.

Inovativní chrániče: SEEFLEX™ pro kolena, lokty a ramena, SEESOFT™ Air pro záda a SEESMART™ pro boky nabízejí optimální ochranu s maximální flexibilitou.

3M™ Scotchlite™ reflexní materiál: Zvyšuje vaši viditelnost v silničním provozu.

Optimalizovaný střih: Ergonomický střih pro optimální volnost pohybu.

Všestranná ventilace: Systém VCS AQUADEFENSE s četnými větracími otvory pro příjemné tělesné klima.

Odnímatelná střední vrstva: Pro flexibilní regulaci teploty.

Vysoce kvalitní zipy: TIZIP® a YKK® pro odolnost a nepromokavost.

Praktické kapsy: Pro všechny důležité pomůcky.

GORE-TEX® Pro: Zaručuje absolutní nepromokavost a prodyšnost. Výška vodního sloupce 28.000mm

BALISTICKÁ SÍŤOVINA: Vysoce kvalitní síťovina pro optimální cirkulaci vzduchu.

Precizní zpracování: Všechny švy a materiály jsou pečlivě testovány na každém kusu při výrobě

Všestranné použití: Vhodná pro všechna roční období díky odnímatelné střední vrstvě.

Vysoký komfort nošení: Měkké materiály a ergonomický střih.

Dlouhá životnost: Vysoce kvalitní materiály a zpracování pro dlouhou životnost i v nejtěžších podmínkách