Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Sluchátka–aktivní komunikátory pro závodníky

TEGUS, 28.6.2013

 Tegus.cz:  sluchátka – aktivní komunikátory pro závodníky

Provozujete závodně, nebo amatérsky motorsport? Pak nepochybně potřebujete kvalitní komunikační soupravy, které Vás ochrání před hlukem a zároveň umožní efektivní komunikací s týmem.

Motorsport provází lidstvo prakticky již od vynálezu prvního motorového vozidla. V současné době je ovšem toto odvětví úplně někde jinde, než bývalo ve svých počátcích. Pro úspěch závodníka tak už nejsou potřeba pouze samotné jeho schopnosti, ale zároveň moderní komunikace s ostatními členy týmu. Náš internetový obchod Tegus.cz Vám proto nabízí sluchátka – aktivní komunikátory pro závodníky, které Vás ohromí svou kvalitou i jednoduchým používáním.

Kvalitní a levná sluchátka Peltor

V naší nabídce naleznete vysoce kvalitní sluchátka Peltor, která patří v oblasti komunikačních souprav k tomu nejlepšímu na trhu. Hodit se přitom mohou nejen profesionálním závodníkům, ale rovněž jako komunikátory pro závodníky amatérské. Sluchátka Peltor mají speciální mikrofon, který zajišťuje výtečnou hlukovou kompenzaci a zároveň umožňuje nepřetržitý kontakt s celým týmem. Vyzkoušejte tedy aktivní komunikátory Peltor, jež se navíc perfektně hodí na přilby téže značky!

Sluchátka Peltor v dalších odvětvích

V e-shopu Tegus.cz naleznete pestrou nabídku sluchátek – komunikátorů, nemusíte je tedy využívat pouze na trati. Máme totiž i aktivní komunikátory pro příslušníky bezpečnostních složek, pro letectví, střelbu, ale také pro nadměrně hlučné prostředí v průmyslu. Aktivní komunikátory Vás zkrátka ochrání před hlukem, přičemž umožňují komunikaci. Pokud tedy máte co do činění s podobným prostředím, ať už na trati nebo v průmyslu i jinde, sluchátka Peltor přinášejí vhodné řešení. Navštivte nás tedy na Tegus.cz a bezpochyby si vyberete.