Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Quadro: cenová ofenzíva 2013

MSA, 19.4.2013

Pro řidiče aut začíná nový rok pozitivně: tříkolový skútr Quadro 350 D, který lze řídit s řidičským oprávěním na osobní automobil, je od ledna 2013 k dostání za 157 999,- včetně dopravného a vedlejších nákladů. Tento inovativní skútr, který byl vyvinut skupinou Marabese design, je tedy nyní o téměř deset tisíc výhodnější. Nejmarkantnějším znakem na skútru Quadro 350 D je u Marabese design vyvinuté jedinečné zavěšení předních kol s pneumaticko-hydraulickým závěsem. Toto řešení nabízí vysokou porci bezpečí i při velkých náklonech. Quadro 350 D přináší spoustu motorkářské zábavy i pro řidiče automobilů - každý, kdo má řidičské oprávnění na automobil, smí zároveň řídit tento třílkolový skútr. Kromě toho Quadro plánuje tento rok uvést ještě na trh čtyřkolovou variantu tohoto vozidla.

Quadro 350 D je namísto klasického mechanického závěsu vybaveno fascinujícím pneumaticko-hydraulickým závěsem, zvaným též HTS. Jeho tři plynem a olejem plněné písty vyrovnávají, stejně jako plynový podvozek v luxusních automobilech, optimálně nerovnosti na vozovce a dovolují při jízdě motocyklové náklony až 40 stupňů. Dokonce i rozdílné výškové úrovně tento systém vyrovnává s nečekanou samozřejmostí, jako například mezi vozovkou a zvýšeným obrubníkem. Spolu se třemi koly tak nabízí maximum stability a bezpečnosti, tak že i na mokré nebo nerovné vozovce lze využívat maximálních náklonů, což se dvěma koly vůbec není možné. 

Toto inovativní městské vozidlo má jednoválcový motor o objemu 313 ccm a výkonu 15,4 kW (21 koní), maximálka je ca. 120 km/h a má kotoučové brzdy na všech třech kolech.

Distribuci modelu QUADRO 350 D zajišťuje MSA Motor Sport Accessoires GmbH se sídlem v bavorském Weidenu.

Mnoho dalších informací obdržíte na www.quadro-vehicles.cz