Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Půjčka bez doložení příjmů se dá vyřídit i do 15 minut

PR, 28.2.2017

Může se stát, že z nějakého důvodu potřebujete rychle peníze. Banky slibují okamžité vyřízení, v reálu to ale obvykle nějakou dobu trvá a výsledek je nejistý. Příbuzní nemají, do výplaty daleko, nebo ani žádnou výplatu nečekáte - co teď? Rychlým a flexibilním řešením může být online půjčka.

Jak to funguje? Vyplníte na webu základní údaje o sobě a o půjčce (tedy kolik a na jak dlouhou dobu potřebujete půjčit), formulář odešlete a počkáte na schválení. Podmínkou bývá samozřejmě plnoletost, české občanství, někdy existuje i horní věková hranice pro poskytnutí půjčky. Dále je potřeba mít bankovní účet a nějaký stálý příjem (nejen ze zaměstnání, stačí třeba i mateřská apod.). Příjem ovšem mnohdy zadáváte pouze formálně a nemusíte jej nijak dokládat. Navíc některé úvěrové společnosti ani neprověřují registr dlužníků. Půjčit si tedy mohou i lidé se „škraloupem“, kterým by klasická banka nejspíše nepůjčila.

Je-li půjčka schválena, ihned bývá převedena na váš účet. Rychlost převodu záleží na tom, u jaké banky máte účet vy, zda se peníze převádějí v rámci jedné banky, nebo do jiné banky. Podle toho proběhne připsání prostředků buď okamžitě, nebo nejpozději do druhého dne.

Taková rychlá půjčka jde tedy opravdu vyřídit velice snadno a pohodlně z domova, či prostě z jakéhokoliv počítače. Není nutné nikam chodit, nikoho se doprošovat, odpadá složité prověřování bonity, půjčka je zkrátka k dispozici téměř pro každého.

Půjčka bez doložení příjmů se poskytuje v různé výši, od mikroúvěrů v hodnotě několika málo tisíc korun, až po větší půjčky v řádech několik set tisíc korun. A kolik to stojí? Informace ohledně výši úrokové sazby získáte u úvěrové společnosti, některé z nich v rámci získávání klientů dokonce nabízejí první půjčku s nulovým úrokem.

Online půjčka je moderní a rychlou formou úvěru, která šetří váš čas i nervy.