Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Největší sjezd motocyklů BMW hostil pražský Invelt

Invelt, 15.4.2014

Tradiční největší sjezd motorek značky BMW v České republice proběhl v sobotu 12. dubna 2014. Zároveň šlo o oficiální zahájení letošní motorkářské sezóny společnosti Invelt a BMW Motorrad. Zahájení proběhlo v pražské provozně společnosti Invelt, která má na českém trhu největší podíl motocyklů BMW z hlediska prodeje i servisu. Spanilé jízdy se zúčastnilo přes 250 nablýskaných burácejících strojů značky BMW. Kromě rozmanitého programu byly k prohlédnutí i vyzkoušení očekávané novinky BMW Motorrad roku 2014.

Pro účastníky letošního motorkářského sjezdu BMW připravila společnost Invelt od 9.30 hod zábavní program a tematické občerstvení. Návštěvníci si mohli užít například Trialovou BMX show či nevšední zápasy v čokoládě. V 11.30 hod pak vyrazila spanilá jízda čítající přes 250 motocyklů BMW do 80 kilometrů vzdáleného Motorlandu v Bělé pod Bezdězem.

Na tomto polygonu byly k vidění i otestování novinky 2014 z nabídky BMW Motorrad, a to jak na on-road trase, tak i off-road cestách. Invelt představil a k otestování nabídl, mimo jiné, i nejočekávanější novinku letošního roku − nové BMW R 1200 GS Adventure. Součástí programu v Motorlandu v Bělé byla také MINI Bike Show s možností zajezdit si na netradičním motocyklu a vychutnat si tento den ryze po motorkářsku.

„Každý rok se sjede více a více fanoušků špičkových motocyklů BMW. Jsme tímto zájmem samozřejmě velice poctěni a těší nás, že se k nám lidé vracejí, nejen kvůli servisu motocyklů, ale zejména proto, že se jim u nás líbí a jsou s našimi komplexními službami spokojeni,“ řekl Jiří Jirovec, generální ředitel společnosti Invelt.

Tým společnosti Invelt zastupuje značku BMW Motorrad nejdéle ze všech partnerů v ČR. Díky tomuto historickému náskoku disponuje nejzkušenějším servisním i prodejním týmem, který dokáže poradit či pomoci s vyřešením případných potíží. Společnost Invelt působí na českém trhu již od roku 1992 s provozovnami v Praze a Plzni. „Stálost, praxe a vysoká míra profesionality je to, co nás odlišuje od nováčků, kteří u nás leckdy hledají pomoc při řešení technických obtíží,“ dodává Jiří Jirovec, generální ředitel Inveltu.