Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

MotoZem dárkové poukazy

motozem.cz, 1.12.2023

Nejste si jistí, jakým dárkem doopravdy potěšíte své blízké?

Víte, co mají rádi, ale nevíte, jakou vybrat barvu, typ, velikost? Sáhnout po dárkovém poukazu je v takovém případě trefa do černého.

V dnešní době se stále častěji uchylujeme k moderním technologiím, které nám usnadňují každodenní život. To platí i pro tradiční rituál dávání dárků. Elektronické dárkové poukazy jsou stále populárnější alternativou k běžným papírovým variantám. Jednou z nabídek, která přináší tuto modernizaci, je i náš elektronický dárkový poukaz.

Klademe si za cíl usnadnit výběr vhodného dárku a zároveň dopřát příjemci volbu, jak si dárek užít podle svých představ. Elektronické dárkové poukazy MotoZem jsou k dispozici v několika různých hodnotách: 500 Kč, 1 000 Kč, 2 000 Kč, 5 000 Kč a 10 000 Kč. To umožňuje vybrat sumu, která nejlépe odpovídá Vašim představám a zároveň preferencím obdarovaného.

Jedním z hlavních benefitů elektronických dárkových poukazů je jejich praktičnost. Už žádné starosti s tím, zda se papírový poukaz neztratí, či nepoškodí. Elektronický poukaz přichází přímo na Váš e-mail během několika minut od zakoupení. Po přijetí platby na bankovní účet je poukaz okamžitě aktivní, což znamená, že může být ihned uplatněný.

Není nic jednoduššího, než spojit více elektronických dárkových poukazů dohromady. Ačkoliv nelze uplatnit poukaz po částech, v rámci jednoho nákupu je možné využít libovolný počet poukazů s různými hodnotami. Jejich hodnoty se totiž sčítají, což umožňuje obdarovanému využít celkovou částku na širší výběr produktů.

Je důležité mít na paměti, že elektronický dárkový poukaz nelze vyměnit zpět za finanční částku. 

To však v žádném případě nesnižuje jeho hodnotu. Naopak, je to investice do radosti a potěšení obdarovaného, který si může vybrat dle svých představ a přání. Každý dárkový poukaz má svou dobu platnosti, která je stanovená na jeden rok od data nákupu. Tato omezená doba nabízí čerstvou inspiraci a motivaci pro obdarovaného, aby si svůj dárek co nejlépe vychutnal a využil. Každý elektronický dárkový poukaz MotoZem je opatřený unikátním kódem, který je určený pouze pro konkrétního příjemce. To zajišťuje bezpečnost a ochranu dárku, takže je možné ho využít pouze tím, komu je určený. S dárkovými poukazy MotoZem můžete obdarovat své blízké moderním a praktickým způsobem. Dárek, který přináší radost a svobodu volby, je vždy ceněný. Pusťte se tedy s chutí do obdarování a udělejte svým blízkým radost!