Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motorkářská benefice ve prospěch dětí s autismem

Outdoors Riders, 30.8.2012

Motorkářská benefice ve prospěch dětí s poruchou autistického spektra s účastí Olivera Skohouh - zakladatele Love Ride Foundation

Již před 29 lety Oliver Shokouh, majitel dealerství Harley Davidson Glendale v L.A., USA, s přáteli pořádal motorkářskou benefici Love Ride pro svalové dystrofiky a jeho Love Ride Foundation ji každoročně organizuje i nadále. V letošním roce přijíždí podpořit svou osobní účastí také moto benefici ve prospěch potřebných, kterou připravujeme na pražském Strahově dne 9.9.2012 v ulici Zátopkova mezi strahovskými stadiony od 9.00 do 17.00 hod.
Program nedělní benefice na pražském Strahově nabídne koncerty rockových skupin K2, Steve Charles, Gate Crasher a dalších, autogramiádu slavných osobností (Oliver Shokouh, Martin Stránský...), svezení na motocyklech a v sajdkárách, v Caterhamu, benefiční jízdu, paintball a další atrakce pro motorkáře i veřejnost. Vstupné ve výši 110 Kč symbolizuje skutečnost, že každé 110. dítě se narodí s poruchou autistického spektra. Prostředky ze vstupného, z pokladniček a z prodeje reklamních předmětů jsou určeny přímo na sbírkový účet APLA Praha o.s.
Přijďte i Vy svojí účastí podpořit děti s poruchou autistického spektra. Děkujeme.

Kontakt:
Radek Kriegler
předseda sdružení OUTDOORS RIDERS
e-mail: mcoutdoors@gmail.com
www.mcoutdoors.cz

Pozn.: APLA Praha poskytuje nejkomplexnější služby pro děti s poruchou autistického spektra v České republice. O rodiny s předškolními dětmi se stará tým pracovníků rané péče. Speciální pedagogové sestavují pro děti, žáky a studenty individuální vzdělávací programy, spolupodílí se poradensky na zařazování dětí do předškolních a školních zařízení, poskytují školám a školkám odborné poradenství.