Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motoparty v Dřevěnicích se vydařila

Motoparty, 28.8.2013

Každoročně se motorkáři sjíždějí na motosraz do Rumcajsova kraje u Jičína. Nejinak tomu bylo 16.-18. srpna, kdy přes 1600 motorkářů přijelo na motorkářský sraz do Dřevěnic u Jičína oslavit již 25. ročník MOTOPARTY.
Motorkářský sraz v Dřevěnicích nabídl skvělé kapely jako WALDA GANG, DOGA, KOMUNÁL, SPEKTRUM, KISS Praha, ACDC rev., HLAHOL, RIZIKO, ALŽBĚTA a FÉNIX.
Motorkáři měli letos opět na MOTOPARTY v Dřevěnicích nabitý program soutěžemi od moderátorských stálic Dr. Bubna a Vládi Štusáka. Tradiční Miss mokré tričko, striptýz i další motorkářské soutěže tak získaly ještě větší rozměr. Zapomenout se nesmělo ani na specialitu Dr. Bubna "Křest motorkáře". Nechyběla vyjížďka Českým rájem a bohatá tombola s hlavní cenou minibikem.
Letos jsme taky vylosovali výherce, který měl celý víkend zcela zdarma v hodnotě 10000 Kč. Vyhrál pro sebe a pro kámoše či kámošku vstupenky, ubytování v chatce s plnou penzí, moto poukázku na benzín za 1000 Kč, cenu za 4000 kč od firmy Motoobchod a pivenky na celý víkend, takže ho určitě víkend na letošní MOTOPARTY Dřevěnice u Jičína nestál ani korunu a ještě mu zbylo.
Celý motorkářský sraz umocnilo ideální počasí a kdo vzal motocykl a přijel, věříme, že nelitoval víkendu stráveného na MOTOPARTY DŘEVĚNICE u JIČÍNA.
MOTOPARTY patří mezi významné moto akce a i v letech 2014, 2015, 2016 až k 30. výročí bude stále lákat.

V roce 2014, na začátku motorkářské sezony, můžete opět navštívit náš stánek na výstavě MOTOSALON 2014, kam všechny moto nadšence zveme a společně odstartujeme sezonu 2014.

Těšíme se na MOTOPARTY DŘEVĚNICE u JIČÍNA 2014!