Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Mitas bude dodávat pneumatiky pro TM Racing

Mitas, 26.5.2014

Mitas podepsal smlouvu s italskou firmou TM Racing a stal se tak klíčovým dodavatelem pneumatik pro tohoto výrobce motocyklů. Na motocykly typu enduro bude Mitas dodávat pláště C-21 Super a EF-07 Super. Motokrosové motocykly (MX Junior) budou osazeny pneumatikami C-19 a C-20 a radiální pláště Sport Force nabídne Mitas pro stroje typu supermoto.

„Jsme přesvědčeni, že pneumatiky Mitas dále zlepší vynikající vlastnosti motocyklů TM Racing a spokojeni budou také samotní řidiči,” uvedla Ksenija Bitenc, ředitelka Mitas Moto.

 

Mitas bude pro TM Racing dodávat pneumatiky na tyto typy motocyklů:

  • enduro (EN 300, EN 450FI, EN 530F, EN 125, EN 144, EN 250 a EN 250FI)
  • motokros (MX Junior)
  • supermoto (SMM 530F, SMR 530F, SMM 450F, SMR 450F)

Historie TM Racing sahá až do roku 1976. Filosofie, která vždy odlišovala TM Racing, je výběr materiálů, dokonalé zpracování a vysoký výkon motorů i u standardních strojů. Motocykly TM Racing jsou vyráběné pro nejnáročnější klientelu.

Více o zmíněných pneumatikách:

EF-07 Super
Nejnovější typ zadního pláště pro enduro FIM. Konstrukce byla vyvinuta ve spolupráci s vrcholovými enduro jezdci. Vzorek pláště zajišťuje optimální jízdní vlastnosti v různých terénech. Jsou označeny žlutým pruhem.

C-21 Super
Plášť je určený pro tvrdší až skalnatý terén. Běhoun je konstruován speciálně pro brždění a jemné ovládání ve všech podmínkách a terénech. Vhodné pro enduro FIM. Označeno žlutým pruhem. 

C-19 (kid cross)
Vzor běhounu je určený pro přední kola dětských motokrosových strojů a polotvrdý terén. Plášť je ideální volbou pro závody MX. Označeno červeným pruhem.

C-20 (kid cross)
Nový, robustní plášť pro tvrdší až tvrdé terény. Speciálně vyvinutá směs zajišťuje výjimečnou odolnost pláště. Pneumatika nabízí optimální jízdní vlastnosti v různých podmínkách a stylech jízdy. Označeno červeným pruhem.

Sport Force
Pneumatiky Sport Force jsou ideální volbou pro řidiče sportovních i cestovních motocyklů. Řidiči si mohou díky inovativním technologiím a postupům při výrobě pneumatiky Sport Force užít dynamickou jízdu za všech podmínek.