Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Evropské finále Battle Of The Kings

H-D a Marek Olbert, 5.6.2015

 

Je to tomu už pár týdnů, kdy jsme vás informovali o soutěži Battle Of The Kings, jejíž smyslem bylo vyrobit nejzdařilejší přestavbu modelu Harley-Davidson Street 750. Tato soutěž probíhala v celém regionu střední a východní Evropy a příští týden bude její finále. Hlasovat jste mohli do konce dubna na stránkách www.harley-davidson.cz a sami si tak zvolit svého favorita mezi 17 modely ze 17 dealerství Harley-Davidson CEE.

 

 

 Harley-Davidson touto dealerskou soutěží Battle Of The Kings demonstruje široké možnosti individualizace svých motocyklů i zručnost a kreativitu jednotlivých dealerů, jak sami dokážou daný model přizpůsobit dle přání zákazníka nebo v tomto případě na základě vlastní invence a nápadu. Velkým množstvím bodů díky hlasování byl vítězem regionu CEE zvolen motocykl z pražského zastoupení H-D Klasik Moto Šalamounka.

Vedle této přestavby se do finále kvalifikovaly také pěkné kousky z Norska, Kypru, Německa a Francie. O celkovém vítězi rozhodne odborná pětičlenná porota, složená ze zástupců médií, mistrů v customizaci i samotných pořadatelů akce Wheels and Waves, tito tedy vyberou ten nejlepší model a budou jej korunovat evropského krále customů. 

Martin Heřmanský, Country Manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu k této událostí říká: "Postup Prahy do grand finále a navíc z prvního místa s největším počtem hlasů vnímáme jako obrovský úspěch i důkaz, že přestavba pražského dealerství je skutečně unikátní a vyniká nápadem i kreativitou. Navíc v konkurenci tak zdařilých přestaveb velkých zemí jako je třeba Německo, Norsko nebo Francie, jde opravdu o téměř nečekaný úspěch.“

Pokud vás přestavby motocyklů zajímají a navíc byste měli příští týden volno a čas na výlet, můžete se akce účastnit osobně. Evropské finále se uskuteční 11.června v den zahájení legendární custom show Wheels&Waves, která se konná od 11. do 15. června v lázeňském městě Biarritz ve Francii na hranicích Baskitska. Dějiště akce www.wheels-and-waves.com je od Prahy vzdálené cca 1750km. 

Další soutěžní modely si prohlédněte v galerii, my však držíme palce českému zástupci, ať se o nás ve světě nemluví jen v souvislosti s hokejem :-) 

 


Francie
Francie
Kypr
Kypr
Německo
Německo
Norsko
Norsko