Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Ducati Festival 2015

Moto Italia, 7.5.2015

MOTO ITALIA s.r.o. ve spolupráci s agenturou Racetrack.cz a partnery pořádá setkání příznivců značky Ducati na okruhu v Brně nazvané DUCATI FESTIVAL. Akce se uskuteční ve středu 13. května 2015 od 9 do 22 hodin v areálu Masarykova okruhu a v jeho okolí.

DUCATI FESTIVAL nabídne pestrou paletu aktivit spojených s motocykly, z nichž si vybere každý. Podobně jako na okruhových Ducati dnech bude možné vyzkoušet si jízdu po okruhu na vlastním motocyklu. Zdatnější jezdci využijí nabídky okruhového ježdění v balíčku od Racetrack.cz (pro motocykly všech značek), ostatní si vyzkouší
 1- 2 jízdy v pomalých skupinách přímo od MOTO ITALIA s.r.o. (pouze pro motocykly Ducati).

Na okruhu bude možné otestovat aktuální Superbiky Ducati 899 Panigale a 1299 Panigale. Celý den bude možné vyzkoušet si jakýkoli aktuální model Ducati v běžném provozu. Vyrážet se bude na zhruba hodinové testovací jízdy po okolí, k dispozici bude vše od Ducati Scrambler, Monster 821 a 1200S, přes novou Multistradu 1200 a Hyperstradu až po Diavel a Streetfighter 848.

Nabídku aktivit doplní Motoškola BEZPEČNĚ NA MOTORCE AKADEMIE – projekt školy bezpečné jízdy na motocyklu si zájemci budou moci vyzkoušet v ukázkových, zhruba hodinových bezplatných lekcích. V rámci BNM Akademie bude k dispozici novinka Ducati Scrambler jako školní stroj. Plnohodnotné celodenní kurzy BNM po celé ČR je pak možné objednat na www.bezpecne-na-motorce.cz.

Den zakončí v 19 hodin koncert dámské rockové kapely K2.

Vstup do areálu okruhu je zdarma, i bez předchozí rezervace. Vítáni jsou majitelé strojů všech značek. Rezervace balíčků okruhových jízd přes agenturu Racetrack.cz probíhá na www.racetrack.cz. Rezervace jednotlivých jízd na okruhu pro Ducati a rezervace zkušebních jízd mimo okruh probíhá na http://www.ducati-czech.cz/ducatifestival.html.

Sledujte nás na webu a FB, dozvíte se víc. Těšíme se na vás!