Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Navštivte nás na veletrzích v Praze, Brně a Bratislavě

Redakce MotoRoute, 14.2.2018

V únoru a březnu se zúčastníme několika výstav.

 

HOLIDAY WORLD

Hned od zítřka (15. až 18. února) začíná na pražském holešovickém výstavišti veletrh HOLIDAY WORLD. Budeme zde mít malý stánek společně se spřízněnou značkou Tripper.

Můžete si prohlédnout nové publikace Motowander a Tripper, stejně jako průvodce po Rumunsku, České mototoulky, či třeba Vietnamskou rebélii nebo Život na dvou kolech. Řekneme vám, co se peče nového a na co se můžete těšit.

 

MOTOSALON

Následně se 8. až 11. března 2018 zúčastníme výstavy MOTOSALON v Brně. Už tradičně také budeme vystavovat několik cestovatelských motocyklů a v okolí našeho stánku potkáte různé známé i méně známé motocestovatele. Těšte se například na Igora Brezovara (na léto chystá novou cestu...), Fandu a Kačku (WayAway - Na Bramboře kolem světa), Martina Magnuska (Čezetou kolem Afriky) a jejich stroje, i na další tváře.

V pátek 9. března v 16:00 bude mít na našem stánku v Brně autogramiádu Pavel Suchý – Jawa kolem světa. Také si můžete koupit (a nechat podepsat) oba dva díly jeho knížky - dotisk první části a nové pokračování z Austrálie nazvané Příběh Dinga.

Rádi vám řekneme podrobnosti o škole jízdy v terénu Zdeňka Gottvalda, který se u nás na stánku taky objeví.

Velkou hvězdou na našem stánku bude Gabriela Novotná, první česká motorkářka na Dakaru. Prohlédnete si u nás její motorku a připravujeme rovněž autogramiádu (termín upřesníme).

Nesmíme zapomenout ani na sousední stánek závodního týmu MRG, kde potkáte další Dakaristy a jejich stroje, třeba Milana Engela, šéfa týmu Ervína Krajčoviče a další.

 

MOTOCYKEL

Další týden, konkrétně 15. až 18. března 2018, se s naším stánkem setkáte na veletrhu MOTOCYKEL v Bratislavě. I zde chystáme doprovodný program, který ještě v blízké době upřesníme.

Přijďte si s námi popovídat na některou z výstav, prodloužit si předplatné, či si koupit nové knížky, průvodce, mapy atd.

Těšíme se na vás!