Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

MOTOSALON 2011 - den první

Michal Hamšík, 3.3.2011

Veletrh začal v 9,00, ale první okamžiky patřily novinářům. O hodinu později sem již zamiřila veřejnost. Čtvrtek bývá obvykle volnější, ale tentokrát byl náš stánek v obležení již v dopoledních hodinách. Velkým magnetem je samozřejmě Igor Brezovar, který zde sedí na své motorce a vypráví o cestách. Děkujeme tedy všem za návštěvu a těšíme se na další hosty :-)
Výstava jako taková zdá se bude úspěšná, byť prostředí nedosahuje úrovně brněnského výstaviště (třeba o Miláně se ani nebudeme zmiňovat...). Přece jen, průmyslové haly a toalety v buňkách nejsou úplně na světové úrovni. Nicméně oceňujeme dostatatečný prostor (ačkoliv uličky mohly být širší), dobrou dopravní dostupnost i bezproblémové parkování, což jsou faktory, které byly velkým problémem v Holešovicích. Mouchy se ovšem najdou všude - třeba zdejší výstaviště má sice velmi dobré pokrytí vlastní wi-fi sítí, ovšem cena za připojení je neuvěřitelných 3600,- Kč, což je částka, se kterou mohu se svým poskytovatelem bezdrátového připojení surfovat několik let (takže jsme zdejší wi-fi samozřejmě nevyužili...).

Níže se můžete podívat na pár fotek z výstaviště ještě před otevřením, tedy bez lidí, a několik dalších i z průběhu. Pozornost poutají především letošní novinky, jako například BMW K 1600, Honda Crossrunner, KTM SM-T s ABS a mnoho dalšího. Pokud se sem teprve chystáte, nezapomeňte nás navštívit v hale 1 na stánku se šťastným číslem 13!

Příště: Den druhý























Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor