Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Fotosoutěž je uzavřena

Michal Hamšík, 3.11.2011

S koncem měsíce října nám zároveň skončila i uzávěrka naší fotosoutěže. Jak se dalo čekat, mnoho fotografií došlo až na poslední chvíli, takže jejich zpracování pro web chvíli trvalo. Nyní by tam ale měly být už všechny. Následovat bude hodnocení komisí a vyhlášení výsledků, jak je popsáno v pravidlech. Zároveň můžete stále hlasovat na internetu pro nejlepší fotografii dle čtenářského hodnocení, v jehož rámci mohou soutěžící získat drobnější dárky od našeho magazínu. Toto hodnocení však nemá žádný vliv na názor komise, takže najímaní dalších "klikačů" hlavní cenu nepřinese :-).

Ještě pár osobních postřehů z fotosoutěže. Překvapilo mě, kolik lidí (zejména mladších ročníků) odmítlo zaslat své rodné číslo s tím, že se jedná o citlivý údaj, a poslali jen datum narození. Že by zrovna MotoRoute rodná čísla nějak zneužíval? A hlavně, stačí, aby člověk chvíli podnikal (třeba i někdy v minulosti), a jeho rodné číslo si může kdokoliv volně a legálně vyhledat na internetu v příslušných rejstřících. Možná mi něco uniká, ale prostě mi ta citlivost rodného čísla není jasná. Ale třeba jen nejsem v obraze a někdo mi vysvětlí, proč je nebezpečné zasílat do MotoRoute rodné číslo :-).
Další zajímavá věc (která mě však nepřekvapila) je ta, že dost lidí pošle do soutěže fotky, ale nepřečte si pravidla, což je zřejmé z otázek, ptajících se na něco, co je v pravidlech přesně popsáno :-).
Výše uvedené si však prosím nikdo neberte osobně, to je jen tak na okraj.

Každopádně děkujeme všem za zaslané fotografie - sešlo se jich nakonec 366 od 130 autorů. Rozhodování bude velice těžké!


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor