Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze v továrně Ducati a Pagani

Redakce MotoRoute, 9.8.2017

Přátelé a milovníci motorů,

sezóna je sice s plném proudu, ale my už chystáme program na chladné podzimní dny. Jako první jsme připravili třídenní zájezd do Itálie, kde jsme domluvili exkurzi v továrně Ducati a aby toho nebylo málo, zavítáme i do nedalekého výrobního závodu supersportovních automobilů Pagani.

Na cestu se vydáme ve čtvrtek 26. 10. ráno z Prahy směrem na Rozvadov (po domluvě bude možné přistoupit i někde po cestě) a přes Mnichov a Brener dojedeme večer do Boloně, kde přespíme v hotelu. V pátek ráno vyrazíme do továrny a muzea Pagani a na odpoledne máme domluvenu prohlídku továrny Ducati, a samozřejmě i muzea této značky.

Večer se vrátíme do stejného hotelu a v sobotu ráno se vydáme zpět domů. Do Prahy bychom pak měli dorazit večer, okolo 21. hodiny.

A na co se můžete těšit? V průběhu jednoho dne uvidíte nejprve ruční výrobu exkluzivních automobilů Pagani, kde je každý automobil individuálně vyráběn pro konkrétního budoucího majitele, a následně montážní linku, kde vznikají celé série motocyklů Ducati.

Cena zájezdu je 6.900,- Kč a obsahuje dopravu autobusem, ubytování na dvě noci ve 4 hvězdičkovém hotelu (ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích, za příplatek 600,- Kč na osobu je možno objednat jednolůžkový pokoj), vstupy do továren a muzeí Ducati a Pagani, služby tlumočníka, cestovní pojištění a pojištění proti úpadku CK.

Samozřejmě je možné objednat si návštěvu pouze jedné továrny, cena zájezdu s exkurzí pouze v Ducati je 5.900,- Kč a zájezd pouze do Pagani stojí 6.150,- Kč.

Pokud vás naše nabídka zaujala, zarezervujte si místo na mailové adrese hamsik@motoroute.cz nebo na tel. čísle +420 731 615 588.