Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Africa Twin & X-ADV Test Days

redakce, 21.3.2017

Toužíte po Hondě Africa Twin, případně po novém modelu X-ADV, ale ještě nevíte, jestli vám motorka padne do ruky? Máte jedinečnou příležitost si oba modely vyzkoušet. Honda Česká republika pořádá od 20. do 22.dubna pro zájemce o uvedené modely testovací dny, které proběhnou na velmi příhodném místě. 

Motorland Bělá pod Bezdězem leží 15km od Mladé Boleslavi a poskytuje hodně příležitostí pro offroadové ježdění a dokonalé poznání jizdních vlastností testovacích modelů. 

 

Uvedená akce je určena pro vážné zájemce o model Africa Twin a X-ADV, vyzkoušet však bude možné i drsňáckou CRF250 Rally, hodně zábavný model Cota 4Ride, ostrou sportovní CRF450R a skútry 125ccm. 

Testovací jízdy budou probíhat od čtvrtka do soboty v čase 8:40 -13:00 a 13:30 - 18:00.

Zájemci o model Africa Twin budou mít 4 jízdy o délce 20 minut, z toho 2 jízdy na cestovních pneumatikách po asfaltu a 2 jízdy na offroad pneumatikách v terénu pod vedením zkušených instruktorů. K dispozici budou modely ABS i DCT, podle aktuální dostupnosti.

Zájemci o model X-ADV budou mít k dispozici 3 jízdy po asfaltu s velmi lehkou offroad vložkou :-)

Navštivte svého dealera Honda a zeptejte se na možnost účastnit se této akce a rezervujte si svpi jízdu. Registrace jízd pro doplňkové modely bude probíhat na místě.